Må bra Vimmerby

Hälsoevent - 21 oktober

 
Energiboosta i oktober
 
FYLL PÅ MED ENERGI FÖR HELA HÖSTEN!
Det är återigen dags för hälsoevent på Body Gym & Relax. Vår vision är att erbjuda en dag där du har roligt, är tillsammans med likasinnade, upptäcker nya saker om dig själv och tänjer på dina gränser. Vi lovar att det blir en fantastisk dag. 
Dagen är upplagd i block och du kombinerar din egen dag precis som du önskar. Vi har satt ihop en variation av våra favoritpass av våra duktiga instruktörer på Body, och bjudit in flera andra inspirerande och kunniga människor som är suveräna på det de gör. Landa i rofylld och uppfriskande yogaklasser, kör järnet på våra högintensiva pass eller lär dig mer om vad bra träning är eller hur du håller dig skadefri på någon av våra workshops. Skratta. Svettas. Umgås. Ha roligt tillsammans. Det finns något för alla. Ung som gammal. Kvinna som man. Vi gillar blandningen. 

Dagen vänder sig till dig som vill få ny träningsinspiration och vill komma igång med din träning, men också till dig som redan är väldigt aktiv. Schemat erbjuder en bred variation av klasser och instruktörer. Det är du som styr din dag och hur många pass du vill vara med på. Du deltar i varje klass efter egen nivå och förmåga. Vi ska ha roligt, peppa varandra och växa tillsammans. Och, alla deltagare får en goodiebag!

Mellan klasserna har du möjlighet att mingla med dina träningskompisar, ta en kaffe och träffa våra utställare. Det finns också möjlighet att köpa våra goda smoothies som mellanmål. Lunch serveras på Prime och du förbokar en av våra fräscha och matiga sallader. Välj mellan kycklingsallad, räksallad eller ett vegetariskt alternativ med getost och valnötter för 99 kronor. Dryck och bröd ingår. Informera om särskilda allergier i samband med din anmälan. Lunch betalas på plats. 

Väljer du att stanna över natten kan du bo på vårt fina hotell  för en kvälls avkoppling och sedan starta dagen med en hotellfrukost och njuta i vår relaxavdelning innan du checkar ut. För bokning av hotellrum tar du kontakt med receptionen på 0492-167 00. Uppge koden "Hälsoevent" och du får ta del av vårt fina erbjudande med hälsoevent och boende. En lyx i vardagen som vi tycker att du är värd.
"Ju coolare mål, desto coolare resa"
 
NYHET FÖR I ÅR: GEMENSAM INSPIRATIONSFÖRELÄSNING I MÄSSHALLARNA
I en gripande och humoristisk föreläsning berättar Aron Andersson om hur han har vänt motgång till framgång och tagit revansch på livet. Redan vid 25 års ålder har Aron hunnit med att få cancer fyra gånger, vara med på fyra Paralympics i tre olika sporter, vinna 10 JVM guld i friidrott och bli den förste man någonsin att bestiga Kebnekaise i rullstol. Ju coolare mål desto coolare resa.
När Aron strax skulle fylla åtta år förändrades hans liv totalt. Han gick från att vara en helt vanlig liten sportintresserad kille till att på sin åttonde födelsedag få sin första cellgiftsbehandling som en elakartad cancertumör. Ett drygt år senare var Aron frisk från cancern, men hade av sviterna från sjukdomen hamnat i rullstol. Att hamna i rullstol var för Aron som att få börja leva på nytt. Han fick möjligheten att börja idrotta igen och komma tillbaka till livet. 
Schema för dagen
 
 
Pris
 
Heldag 575 kronor
Träningsevent
Föreläsning

Heldag med boende 1295 kronor
Träningsevent
Föreläsning
Boende (del i dubbelrum)

Träningsevent 475 kronor

Föreläsning 395 kronor 

Lunch på Prime 99 kronor
Välj mellan: 
Kycklingsallad
Räksallad
Getost och valnötter 

Kom ihåg att anmäla särskilda allergier i samband med anmälan 
 
Bokningsvillkor och anmälan
 
Din anmälan görs till cecilia@bodygym.se
Du anger för- och efternamn, e-post och mobilnummer samt vilka pass du vill gå på i ordning (se schema och passförklaring). Du anger också i din anmälan om du önskar äta lunch samt vilket måltidsalternativ du vill ha. För att varje klass ska gå igång krävs minst fem deltagare. Vi reserverar oss för eventuella ändringar i programmet. 
Din anmälan är bindande, men det går bra att överlåta din plats om du av någon anledning får förhinder och inte har möjlighet att delta. Du har själv ansvar för att sälja din biljett vidare. Vid sjukdom betalas hela avgiften åter mot uppvisande av läkarintyg.

Betalning sker via Swish eller i receptionen på Hotell Ronja. Om du använder dig av Swish som betalsätt tar du en skärmdump på betalningen och bifogar den som bekräftelse vid din anmälan. Genomförd betalning återbetalas om eventet av någon anledning skulle ställas in. 

Swish till Hotell Ronja 123 394 52 76

I priset ingår moms med 6%. Om du är under 18 år krävs målsmans tillstånd innan du bokar.